Barvni vzorci Fantasie Barvni vzorci Gialli Barvni vzorci Liberty Barvni vzorci Marroni Barvni vzorci Righe Pari Barvni vzorci Uniti Barvni vzorci Verdi PVC platna Soltis platno

PARRA Tempotest je tkanina izdelana iz barvanih Akrilnih tkiv akrilne fiber mase, ki je zaradi svoje kemične sestave, izredno obstojna. Parr predloži vsa tkiva Tempotest v posebno Teflonsko obdelavo. Z zaščito Teflona temeljijo z nanotehnologijo, ki
daje antistatičen del naravnega nastajanja umazanije,odbijanje vode in odlično dimenzijsko stabilnost. Ima odlične termične lastnosti in izredno obstojnost barv. Platno Tempotest se ne krči in širi kar je izredno pomembno pri izdelavi Tend.

Tkanina PARA Tempotest lahko zmanjša toploto, odvisno od barve tkanine svetle 20-30% in več kot 30% za temne barve.
Glede na visoko učinkovitost zaščitnih tkanin Parra Tempotest se izredno zmanjša temperatura pod tendo, kar zagotavlja odlično toplotno ugodje in sproščenost.

Kakovost tkanin Tempotest je zajamčena za obdobje 5 let in je veljaven samo, če tkiva zbledijo pri normalni izpostavljenosti sonca. Med vsemi modernimi tkaninami je Tempotest platno prava izbira za vaše senčenje balkonov ali teras.

Vsa platna Tempotest so šivana Gore-Tex TENARA sukancem ki je izjemen odporen na zunanje vplive.Sestava iz 100% PTFE fiber (splošno znano kot Teflon).

Gore-Tex TENARA se ne bo poslabšal zaradi zunanjih vplivov kot so UV žarki, vlaga in ostali vremenski vplivi. Gore-Tex TENARA sukanec je izredno stabilen in se ne krči ali širi .

Sukanci